06-14 660293 Contact VCA gecertificeerd

Gevelreiniging

De conditie waarin uw gevel zich bevindt is bepalend voor de waarde van uw huis of bedrijfspand. Gevelreiniging is een specialisme waarbij vakkennis en het op de juiste wijze gebruik maken van goede apparatuur en materialen van groot belang is. Aanpak is een gerenommeerd specialist als het om gevelreiniging gaat en heeft al menig gevel in nieuwstaat teruggebracht.

Gevelreiniging de juiste methode

Resultaat van gevelreinigingGevelreiniging vindt plaats met behulp van zandstralen. Bij deze milieu- vriendelijke methode worden gevel, steen en voeg gereinigd door onder lage druk te stralen met een, op de steensoort en voeg aangepaste, combinatie van olivinezand, lucht en water. Deze vorm van gevelreiniging voorkomt verruwing van de steen en behoud de originele structuur van steen en voeg. Het resultaat is een als nieuw uitziende gevels die de waarde van uw woning of bedrijfspand aanzienlijk doen verhogen.

Voor een blijvend resultaat van gevelrenovatie en gevelreiniging wordt aangeraden de gevel na afloop te (laten) Impregneren.

Aanpak Gevelrenovatie de beste keuze voor:

  • Gevelreiniging

Aanpak Gevelrenovatie bewijst dat een lage prijs en kwaliteit wel degelijk samengaan. Voor prijsinformatie en offerte voor gevelrenovatie en overige werkzaamheden kunt u contact opnemen.

De voordelen van gevelreiniging

Waarom uw gevel reinigen?

Met een goed onderhouden gevel gaat u preventief te werk en voorkomt u problemen die sterk vervuilde gevels geven zoals waterdoorslag.

Het verhooght uw woongenot doordat uw woning er na gevelreiniging weer als nieuw uit ziet. Door het voorkomen van allerlei problemen aan uw gevel bespaart u op termijn geld uit.

De beste gevelreinigingsmethode

De beste gevelreiniging wordt bereikt met zandstralen

Aanpak Gevelrenovatie is specialist op het gebied van gevelreiniging en werkt uitsluitend conform de best beproefde methode van gevelreiniging te weten; zandstralen.

Zandstralen is de enige methode waarmee een gevel werkelijk weer in nieuwstaat kan worden gebracht.

Kosten van gevelreiniging

Kosten van gevelreiniging

Bij gevelreiniging zijn de kosten minder dan de opbrengsten. Zoals gezegd voorkomt gevelreiniging op termijn tal van problemen waarmee u geld bespaart.

Daarbij is uw huis na gevelreiniging een stuk meer waard geworden. Wij spreken bij gevelreiniging dan ook niet over kosten maar over investeren.