06-14 660293 Contact VCA gecertificeerd

Gevel impregneren

Vocht is de vijand van de meeste bouwmaterialen. Gevels (bak)stenen, Voegwerk en betonnen muren blijven in betere conditie wanneer verontreiniging niet de kans krijgt in de poreuze ondergrond te dringen. Uw gevel impregneren (hydrofoberen) is een uitstekend middel om uw gevels, al dan niet na Gevelrenovatie in tiptop conditie te houden.

De door ons gebruikte impregneer/hydrofobeer gevelbeschermingsmiddelen zijn volledig transparant en waterafstotend, maar laten de ondergrond niettemin ademen en zijn speciaal ontwikkeld om zowel neutrale als sterk alkalische bouwstoffen te beschermen tegen vochtdoorslag. Andere kenmerken van het middel waarmee wij uw gevel impregneren zijn:

Hydrofoberen

Gevel impregneren, hydrofoberen

Na het hydrofoberen kan het vocht en vuil niet meer door de steen en voeg naar binnen dringen.

Uw gevel is na impregneren goed beschermt tegen verontreiniging zoals de hardnekkige alge aanslag en voorkomt, verminderd zoutuitvloeiingen, vorstschade, kalkuitwissingen, schimmels, mos aanslag en erosie.

Aanpak Gevelrenovatie ook de beste keuze voor:

  • Impregneren van gevels

Aanpak Gevelrenovatie bewijst dat een lage prijs en kwaliteit wel degelijk samengaan. Voor prijsinformatie en offerte voor gevelrenovatie en overige werkzaamheden kunt u contact opnemen.