06-14 660293 Contact VCA gecertificeerd

Zandstralen gevel

Aanslag op uw gevels, welke door de loop der jaren is ontstaan, kan alleen gereinigd worden door de gevels te zandstralen. Voor een optimaal resultaat gebruiken wij hiervoor het zandstralen van uw gevel milieuvriendelijke olivinezand. Afhankelijk van het bestaande gevelwerk wordt de steen en voeg gereinigd door onder lage druk te stralen met een, op de steensoort en voeg aangepaste, combinatie van olivinezand, lucht en water. Na het zandstralen wordt de gevel met een hoge drukreiniger schoongemaakt, waardoor een schone steen met daaromheen een gezond hechtvlak voor een nieuwe voeg ontstaat.

Om verruwing van de steen en behoud de originele structuur van steen en voeg te behouden is het van belang dat zandstralen als onderdeel van Gevelreiniging of gehele gevelrenovatie door deskundigen wordt gedaan. Voor een blijvend resultaat wordt aangeraden na het Voegwerk de gevel ook te laten hydrofoberen.

De woning voordat deze gezandstraal was.

Woning voor het zandstralen

  De woning na het zandstralen.

Woning na het het zandstralen

Uw gevel zandstralen

Zandstralen van buitenmuur

Door uw gevel te laten zandstralen komt deze er weer als nieuw uit te zien en neemt de waarde van uw huis toe.

Het laten zandstralen van de gevels van uw woning is dan ook meer een investering in uw huis als dat het echt geld kost. Een investering waar u jaren lang plezier van zult hebben.

Aanpak Gevelrenovatie ook de beste keuze voor:

  • Zandstralen van gevels

Aanpak Gevelrenovatie bewijst dat een lage prijs en kwaliteit wel degelijk samengaan. Voor prijsinformatie en offerte voor gevelrenovatie en overige werkzaamheden kunt u contact opnemen.